Telefon 0332 560 060

Marturii

Marturii de la pasagerii nostri

M-am bucurat  de o decolare in forta de parca urcam cu liftul. Călătoria a fost destul de buna si am avut o vreme perfectă în timpul plimbarii noastre. Aterizarea a fost foarte fina și grupul nostru a  ajuns să-și petreacă momente de neuitat  la restaurantul de pe platoul montan. Punctul culminant pentru mine a fost cand am trecut  peste o  creasta ascutita de munte și  am putut  vedea Sinaia…am ramas cu gura cascata.  O plimbare cu elicopterul deasupra muntilor  este o activitate de neuitat pentru oricine și nu am fost dezamăgiți de experiența noastră cu Heli5 - vă mulțumesc!

Daniela Bucur,

Pilotul a fost foarte profesionist și ne-am simțit foarte siguri; a fost uimitor.  Am survolat din Bucuresti castelele Bran si Peles, pe care numai in filme le-am mai vazut de sus. Această experiență va rămâne cu noi pentru totdeauna . Merita pretul inchirierii elicopterului!

Laszlo Janos,

Recomand serviciile dumneavoastră de plimbare cu elicopterul. A fost mai mult decât ne-am asteptat in prețul platit. Pilotul nostru, George, a emanat o încredere si un calm care a făcut pe toata lumea sa se simtă confortabil.  Arătos, bine informat, cu un nemaipomenit simt al umorului, ne-a dat instrucțiuni  despre siguranță, iar plimbarea de jumatate de oră deasupra Bucurestiului a fost grozavă.  Mihai, care ne-a transportat cu limuzina la și de la hotelul nostru a fost foarte serviabil si sunt foarte multumită pentru plimbarea oferită fiicei mele.

Luchi G., Directoare