Telefon 0332 560 060

Intrebari frecvente

Q?

Unde pot zbura cu elicopterul inchiriat de la Heli 5?

A.

Majoritatea clientilor, care folosesc serviciile noastre de inchiriere de elicoptere,  doresc zboruri in interiorul tarii. La cerere se pot organiza rute externe. Pentru acestea este necesar sa se faca vama pe un aeroport din Romania iar in tara de destinatie sa se aterizeze pe un aeroport cu vama.

Q?

Cu cit timp in avans trebuie sa rezerv serviciile de inchiriere de elicopter cu Heli 5?

A.

Putem fi gata de zbor chiar si in mai putin de doua ore. Suntem obisnuiti sa raspundem solicitarilor in regim de urgenta. Daca sunteti un client nou va recomandam sa faceti rezervarea cat de repede va cunoasteti planurile de deplasare.

Q?

Cum se face o rezervare de servicii de inchiriere de elicopter la Heli 5

A.

Va vom transmite un formular de rezervare, spre a fi semnat, si va vom emite o factura pro-forma in vederea platii. Ulterior va emitem biletele de calatorie cu confirmarea rezervarii.

Q?

Pretul pe care l-am primit de la Heli 5 pentru inchirierea de elicopter e mai mare decat alte preturi pe care le am

A.

La Heli 5 ne platim bine angajatii ceea ce face ca sa avem preturi, poate, mai scumpe decat ale altora. Lucram intr-o cultura institutionala a clientului bine servit de catre un personal profesional si gentil. Nu ati dori ca atunci cand folositi servicii de inchiriere de elicopter pilotul sa va tranteasca bagajele sau sa fie in orice fel nepoliticos, deci pretul pe care il platiti cand inchiriati un elicopter ar trebui sa fie doar unul din considerentele in baza caruia va alegeti furnizorul.

Q?

Pot sa-mi iau cainele sau pisica cu mine pe durata inchirierii de elicopter?

A.

Ne plac animalele si ne bucuram sa le avem la bord. Spuneti-ne din vreme pe cine vreti sa luati ca sa pregatim calatoria in bune conditii. Caiinii neagresivi pot sa stea chiar fara lesa in cabina si sa se intinda lenesi pe podea ca la ei acasa. Cu Heli 5 nu va veti supune niciodata animalul de companie stresului si conditiilor inumane ale transportului in compartimentul de bagaje.

Q?

Ce se intampla in ziua zborului cu un elicopter inchiriat?

A.

Daca doriti va punem la dispozitie servicii de transfer cu limuzina sau microbus, care sa va aduca la locul de decolare. Daca preferati sa veniti cu autoturismul propriu sau cu taxi ne veti comunica acest lucru si va vom indruma unde sa parcati, daca e cazul.  Odata ce urcati la bordul elicopterului pe care l-ati inchiriat vom fi in vazduh in cateva minute.