Telefon 0332 560 060

Zbor cu Elicopter la Bucuresti

Vrei să ai parte de o experiență de neuitat? Alege un zbor cu elicopter la Bucuresti, cere oferta Heli 5 și vino la heliport! Îți punem la dispoziție cele mai bune cotații de preț, personalizate în funcție de fiecare cerere. Flota noastră include elicoptere de 2-3 pasageri, dar și aeronave mai mari, inclusiv de tip ”air crane”, utilizate pentru ridicări aeriene.

De ce să alegi un zbor cu elicopter la Bucuresti?
Cum se calculează o cotație de preț pentru zbor cu elicopter la Bucuresti?
Capacitate Aeronave
Zbor cu elicopter la Bucuresti - Niveluri de Confort
Zbor cu elicopter la Bucuresti - Videoclipuri

De ce să alegi un zbor cu elicopter la Bucuresti?

Zbor cu Elicopter la Bucuresti

Poți alege din mai multe tipuri de zbor cu elicopter la București, în funcție de ceea ce ai nevoie. Cele mai frecvente cereri pe care la primim sunt fie pentru zboruri de agrement fie pentru transfer dintr-un loc în altul. Catalogul nostru include, de asemenea, lucru aerian (ridicări, construcții la înălțime) sau filmări aeriene.

Zboruri de Agrement

Zbor cu Elicopter la Bucuresti

La această categorie, îți recomandăm câteva experiențe organizate de partenerii noștri de la Activități Cadou. Acestea includ ”Survol cu Elicopterul în București” - 30 de minute de zbor, cu decolare de pe un heliport din apropierea Capitalei.

O altă experiență de neuitat este ”Lecție de zbor cu Elicopterul”. Sărbătoritul va avea parte de un scurt instructaj teoretic (10 minute), urmat de 30 de minute de zbor, timp în care pilotul îi va arăta comenzile elicopterului și rolul lor și va executa câteva manevre de bază.

Vrei să o ceri în căsătorie? Alege o experiență inedită! ”Chasing the Sunset” este un zbor cu elicopterul care se desfășoară la apus. Ai ocazia să lansezi cererea în căsătorie în timp ce admirați peisaje incredibile.

Experiențe Inedite - Heli Dining și Heli Biking

Zbor cu Elicopter la Bucuresti

Heli Dining” este o activitate potrivită pentru o ocazie specială - o cină romantică, o aniversare sau chiar o cerere în căsătorie. Elicopterul vă preia de la heliport. Veți zbura până la un restaurat din apropierea Capitalei care dispune de heliport și veți lua cina împreună. Elicopterul vă așteaptă timp de o oră, apoi vă transferă înapoi la locul decolării.

Heli Biking & Heli Wine Tasting” combină mai multe experiențe într-o adevărată aventură! Poți desfășura această activitate singur (vei fi însoțit de antrenorul nostru) sau alături de prieteni. Elicopterul aterizează pe un vârf de deal. De aici, itinerariul continuă pe biciclete. Veți pedala aproximativ 40 de km în coborâre. Pe drum, bucură-te de o degustare de vin la conac și de vizite la un muzeu și două mănăstiri. La finalul traseului, vă așteaptă o masă tradițională pregătită într-o curte rustică. După cină, veți fi preluați de o mașină și transferați în locul de unde ați decolat cu elicopterul.

Transferul Pasagerilor

Zbor cu Elicopter la Bucuresti

Pentru transferul pasagerilor dintr-o locație în alta, avem nevoie de o serie de informații pentru a vă putea pune la dispoziție cea mai bună ofertă posibilă. Astfel, vom solicita numărul de pasageri, nivelul de confort dorit, precum și locațiile exacte de decolare și aterizare. Pentru a oferi o cotație cât mai exactă, trebuie să luăm în calcul și locația curentă a elicopterului solicitat. De regulă, vă punem la dispoziție aeronava aflată cât mai aproape de unde veți zbura, astfel încât să evităm taxele suplimentare pentru delocarea acesteia.

De regulă, decolarea și aterizarea are loc pe heliporturi special amenajate. Avem posibilitatea de a efectua aceste manevre și în alte zone. Dacă solicitați decolare și aterizare într-un alt loc decât pe un heliport, pilotul nostru va trebui să se deplaseze în teren pentru a determina dacă acea locație este potrivită.

Zbor cu elicopter la Bucuresti - Heli Tururi

Pe lângă zborurile de agrement prezentate anterior, catalogul partenerilor de la Activități Cadou include și tururi cu elicopterul, experiențe pe care le poți desfășura împreună cu una sau mai multe persoane dragi.

Heli Tur din București pentru cupluri la Castelul Bran și Survol Deasupra Peleșului” este o activitate inedită care presupune un zbor cu elicopterul către Sinaia. Veți survola frumoasa Vale a Prahovei, precum și Castelul Peleș. Pe urmă, veți zbura la Castelul Bran. Elicopterul aterizează aici - dacă nu se desfășoară alte evenimente la data zborului, veți avea privilegiul de a ateriza chiar pe domeniul castelului, în caz contrar locul de decolare se află la o distanță scurtă, de unde sunteți preluați de o mașină și transferați la Castelul Bran pentru o vizită cu ghid privat.

"Survol cu Elicopterul deasupra Castelelor Bran și Peleș” este un tur similar cu cel anterior. Veți decola din București și vă veți bucura de survoluri deasupra faimoaselor castele Bran și Peleș. În cadrul acestui tur, nu se aterizează la niciunul din cele două castele.

Lucru Aerian

Un alt motiv pentru efectuarea unui zbor cu elicopter la București este lucrul aerian. Vă putem pune la dispoziție un ”air crane” (macara aeriană) pentru ridicarea unor echipamente grele și transferul lor în zone greu accesibile rutier. În flota noastră se regăsesc elicoptere capabile să ridice până la 1400 kg, 2500 kg sau chiar până la 20 de tone în funcție de necesitate.

Tot la categoria ”lucru aerian” se încadrează și construcțiile la înălțime mare. Putem ridica echipamente de exemplu pentru construcția unor acoperișuri de centre comerciale. Astfel, veți câștiga timp și veți depune mai puțin efort decât în cazul transferului acelor echipamente prin metode convenționale.

Zbor cu elicopter la Bucuresti - Filmări Aeriene

Pentru filmări aeriene există mai multe moduri principale în care poate fi utilizat un elicopter. În primul rând, dacă sunați din partea unei companii din industria cinematografică, vă putem pune la dispoziție un elicopter dotat cu platformă giro-stabilizată și sistem Cineflex. Astfel, veți putea obține cadre memorabile filmate din aer.

Alternativ - în general pentru industria de advertising - punem la dispoziție elicoptere pentru a fi filmate - fie la sol, în hangar sau pe teren, fie în timpul zborului. De regulă, scopul principal al unei astfel de cereri este obținerea unor cadre exterioare cu aeronava, acestea urmând a fi prelucrate astfel încât să servească scenariului reclamei sau filmului realizat.

Cum se calculează o cotație de preț pentru zbor cu elicopter la Bucuresti?

Pentru a oferi cele mai bune cotații de preț, avem nevoie de câteva informații referitoare la solicitarea ta. Este de la sine de înțeles că trebuie să cunoaștem locul decolării, precum și destinația. Astfel, vom calcula distanța și timpul necesar pentru zbor. Un alt factor important este numărul de pasageri. În funcție de acest aspect stabilim ce capacitate trebuie să aibă aeronava pe care o vom pune la dispoziția voastră.

Deși nu este un factor crucial, este foarte importantă locația în care este poziționat elicopterul care se încadrează cel mai bine solicitării voastre. De regulă avem aeronave angrenate în misiuni în apropiere de toate orașele mari din țară. Totuși, există și situații în care elicopterul necesar trebuie să se deplaseze gol de la o distanță mai mare, caz în care cotația va include și taxa pentru relocare.

Pentru a putea obține mai ușor informațiile necesare și să elaborăm în timp util cea mai avantajoasă ofertă pentru clienții noștri, am pus la punct un fomular de comandă pe care vă rugăm să îl completați astfel încât cererea voastră să ajungă la noi alături de toate detaliile pe care le solicităm în mod normal.

Experiențele oferite de partenerii de la Activități Cadou sunt listate pe site-ul lor alături de prețurile pentru fiecare voucher.

Capacitate Aeronave

Flota noastră include un număr mare de elicoptere, de la cele mai economice, de 3-4 pasageri și până la aeronave VIP care pot transporta 6 sau mai mulți pasageri. Descoperă în continuare tipurile de elicopter disponibile și alege cea mai potrivită aeronavă pentru tine și invitații tăi.

Elicoptere pentru 3 sau 4 pasageri

Inchiriere elicoptere cereri in casatorie
Robinson R44

Cel mai popular elicopter de 3 pasageri este Robinson R44. Acesta ajunge la un plafon de servicii de 5182m și poate atinge viteza maximă de 278 km/h.

Pentru 4 pasageri, vă recomandăm modelul Airbus EC 120. Putem transporta 4 persoane cu această aeronavă în condițiile în care greutatea lor medie nu depășește 80 kg/persoană iar numărul de bagaje este limitat. EC120 atinge viteza maximă de 278 km/h. Deși viteza de croazieră este puțin mai mică (223 km/h), vă garantăm că veți ajunge rapid la destinație.

Elicoptere pentru 5 sau 6 pasageri

Airbus AS355

Cel mai cotat elicopter de 5 pasageri este Airbus AS355. Această aeronavă face parte din clasa executive și este ideală pentru zborurile în interes de serviciu, alături de partenerii de afaceri. Viteza de croazieră care poate fi atinsă de AS355 este de 224 km/h.

Pentru 6 sau mai mulți pasageri putem pune la dispoziție fie un elicopter de dimensiuni mai mari, fie două sau mai multe elicoptere mai mici. În primul caz, cel mai des cotat este Bell 429, un elicopter VIP cu 6 locuri. Viteza de deplasare de 278 km/h, dar și condițiile de lux oferite fac această aeronavă perfectă atât pentru transportul partenerilor de afaceri cât și pentru excursii în familie.

Zbor cu elicopter la Bucuresti - Niveluri de Confort

În funcție de bugetul alocat pentru zborul cu elicopterul, poți alege între variante economice, executive sau chiar VIP, care oferă condiții de lux călătorilor.

Nivel Economic

Inchiriere de elicoptere
Inchiriere de elicoptere - EC120

Cele mai accesibile aeronave, pentru clienții care nu dispun de un buget foarte ridicat, elicopterele din clasa economică, mai exact EC 120 sau Robinson R44 vor transporta pasagerii la destinație în condiții bune, dar fără pretenții VIP. Asta înseamnă că în interior nu se regăsește același nivel de confort, iar elicopterele nu dispun de tehnologii de reducere a vibrațiilor din timpul zborului.

Elicoptere Executive

Bell 206

Elicopterele din această clasă sunt ideale pentru călătorii de afaceri, respectiv transferul partenerilor în condiții de confort ridicat la un preț accesibil. Din această gamă fac parte aeronave precum AS355, AS350 sau Bell 206.

Tot un elicopter executiv, dar destinat lucrului aerian, este Airbus AS350 B3, care este echipat pentru ridicări de sarcină la cârlig.

Zbor cu elicopter la Bucuresti - Clasa VIP

Agusta A 109

Aceste aeronave dispun de dotări tehnice de lux și oferă un grad ridicat de confort. La această categorie vă putem pune la dispoziție un elicopter de clasă mică - Agusta A 109, care poate transporta până la 6 pasageri cu o viteză maximă de 285 km/h.

Pentru un număr mai mare de pasageri, recomandăm Agusta AW139, un elicopter de 15 pasageri care atinge viteza de croazieră de 306 km/h, ceea ce vă garantează că veți ajunge rapid și eficient la destinație.

Elicoptere VVIP

Agusta AW101

Clasa VVIP este utilizată în general de șefi de stat și de guverne. Aceste elicoptere sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, dispun de spațiu interior generos și - ceea ce le face atractive pentru acest gen de călători - sunt echipate cu sistem de apărare antirachetă.

La categoria VVIP se încadrează aeronava Agusta AW101. Pasagerii se pot bucura de un interior spațios, dotat cu ultimele tehnologii, sisteme avansate de securitate și un plus de confort datorită cele mai recente tehnologii de reducere a vibrațiilor.

Elicopterul preferat de șefii de stat este, însă, Sykorsky S92, certificat la cele mai noi cerințe de sigurață de instituții precum FAA și EASA. Capacitatea acestei aeronave este de 9-10 pasageri. Interiorul poate fi utilizat în configurație standard, dar poate fi și adaptat - de exemplu - pentru a oferi condiții de birou.

Zbor cu elicopter la Bucuresti - Videoclipuri

Prezentare Airbus EC135

Prezentare Airbus AS350

Prezentare Agusta AW101

Prezentare Agusta AW139

No Comments Yet.

Leave a comment